Årets gang og ferier


Børn og unge kommer årligt af sted på to ferieture. Børnene er altid en aktiv del af planlægningen af disse, og de er inddraget i valget af feriens aktiviteter og oplevelser.

 

Hvert år holder vi desuden to sommerfester på vores opholdssted, hvor den ene er for familier og søskende, mens den anden er for børnenes venner. Du kan læse mere om, hvordan vi som familielignende opholdssted vægter at invitere vores beboers familier til årsfester og andre arrangementer her.

Derudover har vi altid en hyggelig julefest, og 2. Juledag markerer vi med en julefrokost for de børn, der er hjemme på Paideia. Vi ved nemlig, at traditioner er vigtige for de børn og unge, der bor på opholdsstedet Paideia, og derfor gør vi en dyd ud af at skabe nogle hyggelige rammer om traditionerne. Læs mere om, hvordan vi holder blandt andet jul, påske og fødselsdage hos opholdsstedet Paideia her.

I årets løb er hverdag og weekend præget af mange årstidsrelaterede aktiviteter. I sommerhalvåret tager vi ofte på stranden eller til det nærliggende kalkbrud, hvor vi nyder naturen og mulighederne for fysiske udfoldelser. I vinterhalvåret er der faste, ugentlige turdage, hvor vi fx tager i svømmehallen.