Udtalelser fra andre forældre


Paideia - foto signfind

Udtalelse fra mor til dreng på 12 år:

 

“Jeg er mor til den skønneste dreng på 12 år. Da min dreng blev anbragt for snart et år siden, var han en dreng, der var udfordret i sin hverdag mht. skole, socialt, samvær, selvværd mm. Jeg var helt alene med ham, han kunne ikke rummes i 3 forskellige skoler, jeg havde ham hjemme 24/7 og havde ikke mulighed for en pasningsordning. Da min søn og jeg manglede loyale og trofaste mennesker i vores netværk, som vi kunne bruge til aflastning samt samværd, fandt vores sagsbehandler bostedet “Paideia”.

Fra dag ét af har det føltes rigtigt. Paideia som bosted føles ikke som en institution men er meget varmt og hjemligt. Personalet og ledelsen er så jordnære, venlige og imødekommende, man ved, at ens barn er i de tryggeste hænder! Også selvom ens barn syntes, at det noget møg, så har min dreng hurtigt vænnet sig til være hjemmefra og være i trygge omgivelser med så gode mennesker omkring ham. Når han har været hjemme på ferie, efterspørger han, hvornår han skal hjem til Paideia igen. Så ved man bare i sit hjerte, at han er tryg og har det godt. Jeg takker som mor for alt, hvad I har gjort og gør! Tak for jeres fantastiske arbejde.”

 

Har du brug for et opholdssted i trygge omgivelser til dit barn? Så kontakt Paideia, og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.